CONTACT

Merweplein 1
3432 GN Nieuwegein
Telefoonnummer: 030-6004267
E-mail: info@sportidnieuwegein.nl
Website: www.sportidnieuwegein.nl

LIJFSTYLE

EMC Nieuwegein participeert in diverse netwerkgroepen. Een van de netwerkgroepen is Lijfstyle: een samenwerking tussen de gemeente Nieuwegein, SportID Nieuwegein, de vier gezondheidscentra, MOvactor, bibliotheek De Tweede Verdieping en SurPlus.

Het programma van de netwerkgroep Lijfstyle is gericht op het collectief en individueel ondersteunen van gezondheid en veerkracht, waarbij de focus ligt op meer bewegen, gezonde voeding, gezond gewicht en mentale fitheid. Binnen het Lijfstyle programma organiseren we gezondheidsevents en ontwikkelen we nieuwe programma’s. Bijvoorbeeld om de veerkracht van bepaalde doelgroepen te versterken.

BUURTSPORTCOACHES GECOMBINEERDE LEEFSTIJLINTERVENTIE (GLI)

SportID Nieuwegein wil inwoners van Nieuwegein structureel in beweging krijgen. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we sport– en beweegactiviteiten in Nieuwegein, in opdracht van de gemeente en in samenwerking met partners. De buurtsportcoaches zorgen voor een brug tussen sport, zorg, welzijn en onderwijs. Daarnaast helpen we inwoners een passende sport- en/of beweegactiviteit te vinden. Wij stellen ons graag even voor.

null

JULIA VAN WEELDEN

Hoi ik ben Julia, 29 jaar en ik ben als buurtsportcoach van SportID actief in de wijken Jutphaas-Wijkersloot, Zuilenstein, Huis de Geer, Blokhoeve en Rijnhuizen.
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij een beweegactiviteit en daar vooral ook plezier aan beleeft. Ik kijk graag mee naar een passende beweegactiviteit waardoor je je lekker in je vel voelt zitten.

Heb je vragen over wat voor sporten er zijn in Nieuwegein, wat voor sport er bij jou past of wil je graag een bepaalde sportactiviteit zien in Nieuwegein? Neem dan contact met mij op door te mailen naar j.vanweelden@merwestein.nl

null

CAROLINE VAN DER HELM

Hoi ik ben Caroline, 32 jaar en ik ben als buurtsportcoach van SportID actief in de wijken Stadscentrum, Merwestein en Doorslag. Daarbij hou ik me ook bezig met het ontwikkelen en organiseren van activiteiten voor iedereen vanaf 55 jaar.

Als buurtsportcoach is het mijn doel om iedereen zo lang mogelijk fit en vitaal te houden doormiddel van bewegen. Het is belangrijk dat je een sportactiviteit vindt wat je echt leuk vindt en waar je plezier in hebt. Hier wil ik je dan ook graag bij helpen!

Heb je vragen over wat voor sporten er zijn in Nieuwegein, wat voor sport er bij jou past of wil je graag een bepaalde sportactiviteit zien in Nieuwegein? Neem dan contact met mij op door te mailen naar c.vanderhelm@merwestein.nl