Patiëntportaal Uw zorg online

Vanaf eind december is het patiëntportaal “Uw zorg online” in gebruik genomen. Dit is een webversie van het portaal. Tevens is het portaal ook via de Zorg4Nieuwegein app beschikbaar voor uw smartphone.

U moet eenmalig een account aanmaken, ook als u voorheen gebruik maakte van het oude portaal (Pazio). Na verificatie door de huisartsenpraktijk kunt u herhaalmedicatie aanvragen en medisch-inhoudelijke vragen stellen. De diensten worden in de toekomst uitgebreid.

Regel met gemak uw zorg online

Via de patiëntenomgeving van uw praktijk of met de Zorg4Nieuwegein app regelt u kosteloos en eenvoudig uw medische zaken rechtstreeks via uw eigen huisarts. Overal en altijd uw medische gegevens bij de hand, gemakkelijk een herhaalrecept aanvragen, veilig een vraag of bericht sturen, eenvoudig afspraken maken zonder wachttijd en toegang tot uw medisch dossier waarmee u inzicht heeft in uw gezondheid.

Zorg4Nieuwegein.nl
Op de website www.zorg4nieuwegein.nl vindt u gegevens van alle eerstelijns zorgverleners, apothekers, vertegenwoordigers van GGZ, thuiszorgorganisaties en andere partners uit Nieuwegein en omgeving die u als inwoner van Nieuwegein elk moment kan raadplegen.

Vragen over de Zorg4Nieuwegein app of Uw Zorg Online
Heeft u niet medisch inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld de functionaliteiten van de app, dan kunt u deze hier stellen.