Psychologenpraktijk Mondriaanlaan

Psychologenpraktijk Mondriaanlaan (al 33 jaar!)

De meeste mensen kennen wel een periode in hun leven waarin het tegenzit. Soms lukt het door omstandigheden niet meer om hier alleen uit te komen. In dergelijke gevallen kan het zinvol zijn om met een psycholoog te praten.

Psychologenpraktijk Mondriaanlaan is een praktijk voor Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg. U kunt bij ons terecht voor behandeling, psychologisch onderzoek, advies en behandeling via internet (e-health). Onder Algemene informatie vindt u meer informatie over wat er wel en niet vergoed wordt. Voor behandeling via internet (altijd in combinatie met gesprekken) maken wij gebruik van de programma's van Minddistrict. De meeste cliënten zijn erg te spreken over deze programma's.

Naast behandeling van verzekerde zorg kunt u bij ons ook terecht voor onverzekerde zorg (o.a. relatieproblemen, werkproblemen en gezinsproblemen) die u dan zelf dient te betalen. In dat geval heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig.
Meer informatie over het bovenstaande vindt u onder Afspraken en tarieven.

Wij hebben momenteel een wachttijd die tot 6 weken kan oplopen. Zie hiervoor het tabblad "Wachttijden". U vindt daar ook van welke huisartsen we nog cliënten kunnen aannemen.

Wij steunen de Stichting Steun Kinderen in Polen (in het bijzonder het kinderhuis in Jordanow) en het Hospice in Nieuwegein.

 

Adres

Mondriaanlaan 7, 3431 GA Nieuwegein (tevens postadres)
Tel.: (030) 607 67 87. 
Op donderdag en vrijdag werkt Cathrien bij Zorgplein Zuid aan de Ratelaar 38 A.
 

Openingstijden praktijk

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.30.
Telefonisch bereikbaar:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 - 14.00 uur. Op woensdag zijn wij niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar en kunnen wij een ingesproken telefonische boodschap pas op donderdag beantwoorden.