Gezondheidscentrum Mondriaanlaan

Gezondheidscentrum Mondriaanlaan biedt een breed pakket eerstelijnszorg voor de bewoners in en rondom de wijken Jutphaas, Wijkersloot, Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve in Nieuwegein. Voor een huisarts, fysiotherapeut, apotheker, psycholoog, diëtiste en nog meer zorgverleners bent u bij gezondheidscentrum Mondriaanlaan aan het juiste adres. U vindt er vertrouwde en persoonlijke zorg dichtbij huis. Mede dankzij de onderlinge samenwerking is de zorg van hoge kwaliteit. 

Medewerkers van Gezondheidscentrum Mondriaanlaan, ondersteund door professionals van Geynwijs (www.geynwijs.nl), zijn graag bereid om u, naast het beantwoorden van uw vragen over zorg bij u in de buurt, ook te informeren, te helpen of te verwijzen met uw vragen over welzijn en wonen, participatie en gezinsrelaties. U hoeft geen patiënt te zijn van een van de instellingen van Eerstelijns Medisch Centrum Nieuwegein en u hoeft hiervoor geen afspraak te maken. U kunt gewoon bij ons binnen lopen.

 

In het gezondheidscentrum zijn de volgende disciplines werkzaam:

  • Apotheek Nieuwegein
  • Diëtheek (vh Vialente B.V.)
  • Huisartsenpraktijk Mondriaanlaan
  • Paramedisch Centrum Nieuwegein
  • Psychologenpraktijk Mondriaanlaan

De onderstaande disciplines zijn geen onderdeel van EMCNieuwegein, maar hebben een dependance in het Gezondheidscentrum.

Via de link komt u terecht op hun eigen website.

Verzorgingsgebied gezondheidscentrum:

  • Jutphaas/Wijkersloot
  • Zuilenstein
  • Blokhoeve
  • Huis de Geer

 

Openingstijden:

Gezondheidscentrum Mondriaanlaan (centrale balie) is geopend van 08.00 tot 17.00 uur voor bezoekers van de huisartsenpraktijk en voor doorverwijzingen.

De apotheek is geopend van 08.00 tot 17.30 uur. 

Kijkt u voor meer informatie over openingstijden en bereikbaarheid bij de informatie elders (topmenu locaties en verticale menu disciplines).
 

 

Spoed 

Huisartsen: 030-607 67 60  keuze 9. 
 
's Avonds, 's nachts en in het weekend kunt u voor dringende gevallen bellen naar de Huisartsenpost:
0900-420 14 20
 
Buiten de openingstijden van de apotheek kunt u voor spoedgevallen tot 22.00 uur terecht bij de dienstapotheek St. Antonius Ziekenhuis.
's Nachts (na 22.00 uur) worden medicijnen op recept van de huisartsenpost bij u thuisbezorgd door: Dienstapotheek Utrecht, Burgemeester Fockema Andrealaan 60, Utrecht. Bel daarvoor altijd eerst met 030 214 45 83.