EMC Nieuwegein

Eerstelijns Medisch Centrum (EMC) Nieuwegein is het samenwerkingsverband van Apotheek Nieuwegein, Huisartsenpraktijk Mondriaanlaan, Huisartsenpraktijk Jutphaas, Paramedisch Centrum Nieuwegein, Psychologenpraktijk Mondriaanlaan en Diëtheek (voorheen Vialente).

EMC Nieuwegein biedt een breed pakket aan eerstelijnszorg met als belangrijkste kenmerken: vertrouwde en persoonlijke zorg dichtbij huis en hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht met vragen, problemen en klachten over uw gezondheid. De huisarts houdt hierbij het overzicht en heeft de regie.

EMC Nieuwegein organiseert ook aktiviteiten om u te helpen regie over uw eigen gezondheid te kunnen houden; zo organiseerden wij een lijfstyleweek en boven in het menu bij het kopje cliëntenraad vindt u informatie over de thema avonden die voor u worden georganiseerd. 

Openingstijden

De locaties zijn het gehele jaar op werkdagen geopend.  Voor de spreekuren en openingstijden gaat u naar de pagina's van de afzonderlijke hulpverleners.

 

Gezondheidsmarkt in ontmoetingscentrum De Wenck

Medewerkers van EMC Nieuwegein en medewerkers van Zorgspectrum verzorgden op zaterdag 3 september een gezondheidsmarkt voor wijkbewoners in ontmoetingscentrum De Wenck, Wenckebachplantsoen.